Múzeum körút 7.

5/31/2009


Mint tudjátok, előszeretettel hackelünk várost: legutóbb a Múzeum körút 7-es szám alatti belső udvar lett urban exploration áldozata. Ha valakinek új lenne és eddig körbekerülte a fél Astoriát, a Könyvudvarnak, Poster Urban Outfitnek és egyéb alter boltocskáknak otthont adó átjáró, épp az elte bétékával szemben, a legrövidebb egérút a Körút és a Magyar utca között. Mégis, érdemes egyszer szép lassan is keresztülvágni, ugyanis a hely egy újabb, múltból itt ragadt pusztuló ékköve a Városnak.

A képek egy bámulatos varázslattal (onmouseover:) történnek bemutatásra, ha fölé viszitek az egeret, további részleteket láthattok. (A forradalmi onmouseover-fotóalbum copyright: Urban Buddha!!!)

Csütörtök kora délutáni életkép. Negyvenes faszi vitatkozik egy tavaszamúlt nővel: "de értsd mámmeg, egy férfi nem így csinálja...!" - "De én szeretlek Jóuzsikám és nem foglak hagyni...meg kő vátoznod!" - "Inkább haggyuk egymást békin, jóvan?!"




Öreg mami siet át kosárral, felülről egy macska az ablakban éktelenül nyávog.



Itt lelhető fel a környék egyik leggazdagabb street art lelőhelye is (a dagi srácot még sose sikerült bemozdulás nélkül megörökítenem a kevés fény miatt).


Justify Full




Témába vághat még...



3 komment:

Anonymous said...

Ez az onmouseover (OMG...) nem a te ötleted :D...

Anonymous said...

Antikváriumokról nem akarsz írni?

O'Seamus said...

@fX: persze hogy nem, ősidők óta használják, de van egy ötletem amire még nem alapozott senki, biztos nem fogom itt lelőni, személyesen lehet érdeklődni:)

de terveztem már én is, lesz majd MÚK-os antikváriumbúvár tanfolyam nem bölcsészeknek is:)